OPEN ROTTERDAM

OPEN Rotterdam is de professionele, journalistiek onafhankelijke, lokale omroep van, voor en door ALLE Rotterdammers. OPEN Rotterdam kent de stad, is net zo divers als de stad en zit diep in de haarvaten van de Rotterdamse samenleving.


Voor Open Rotterdam ben ik werkzaam als freelance camjo voor portretten en reportages voor hun externe opdrachtgevers.

Predikant Ivo de Jong heeft een bijzondere munt ontwikkeld. Niet de Bitcoin, maar de BiDcoin. Geen Cryptomunt dus maar een fysieke munt om ons in het dagelijks leven er aan te herinneren om even stil te staan en bewust te worden bij de dingen die we hebben. Wil je Rotterdamse verhalen volgen?

Ruim veertig musea en en culturele instellingen zetten zaterdagnacht 3 maart de deuren weer open tijdens de Museumnacht. Vanaf 20.00 uur tot 01.00 uur is het genieten van kunst de mooiste exposities, uitzonderlijke collecties, onverwachte performances en opmerkelijke workshops. Het is natuurlijk lastig kiezen, daarom helpt OPEN Rotterdam je een beetje.

Het Hoogkwartier bevindt zich midden in de stad. Lange tijd bleef dit deel van de stad achter bij de spannende ontwikkelingen in Rotterdam. In deze reportage praten we met Marco Stout, winnaar van de Van der Leeuwprijs voor zijn inzet in het Hoogkwartier Rotterdam. Wil je Rotterdamse verhalen volgen?


info.merijnvandenbrand@gmail.com

+31 6 40 28 60 99